Praktisk information!

Ansvar och förväntningar

Catering är en speciell tillställning. Vi har bara ett tillfälle att lyckas på och kan inte göra det bättre i morgon. Vi har ett stort ansvar att förmedla rätt tjänster, känslor och produkter. För att förväntningarna skall motsvara det uppnådda resultatet vill vi gärna att du läser igenom denna sida noggrant.


Offert

Offert från Gåfood skall ses som ett förslag. Upplägg, personaltid och omfattning kan komma att ändras under resan gång. Offertens gilltlighetstid är 30 dagar om inte annat angivits.


Bokning/avbokning

Vi åtar oss inte uppdrag avseende färre än 15 personer(gäller ej julmat). Beställning bör inkomma senast 7 arbetsdagar innan arrangemang. Avbokning eller ändring av antalet skall ske minst

5 arbetsdagar innan uppdrag, vid senare avbokning/ändring debiteras fullt pris.


Personal & arbetstid

Kockar, serveringspersonal: 410:-/ påbörjad timme, påslag efter kl. 24.00 100:-/ påbörjad timme.

Socialakostnader samt moms är inkluderat i priset. Tid räknas från avresa t.o.m. ankomst vårt kök.

Offererad/bekräftad personaltid är alltid estimerad och kan komma att ändras pga. evenemangets omfattning. 


Frakter

Vi levererar maten fraktfritt max 5 km från vårt kök i Säter, övriga frakter debiteras 80:-/ påbörjad mil. För resor längre än 30 minuter enkel väg debiteras även personalkostnad om 410:-/ påbörjad timme.


Leverans & betalningsvillkor

Priserna avser per person och styck om inget annat anges. Trasigt, borttappat porslin m.m. kan komma att efterdebiteras.

Kontant betalning vid leverans eller hämtning, vi tar ej kort.

Företag 10 dagar faktura.

Vid beställning överstigande 10 000 kr debiteras 50% A-konto.

Maten hämtas/levereras färdigt på uppläggningsfat av engångsmatrial eller porslin.

Porslinet ska vara ursköljt (om inte debiteras extra diskkostnad) och återlämnat enligt överenskommelse.


Hyrgods

Porslin, glas m.m. uthyres endast i kombination med matleverans.

Priser inkl. disk och moms

Tallrik, bestik 6:-/del.

Glas 7:-/del.

Kaffegods 9:-/del.