Lite historia

Gåfood ägs och drivs av Magnus Bertilsson och Stefan Holmberg.

Företaget startades i slutet av 2006.

 

Stefan är utbildad kock och köksmästare och har fram tills nu drivit ett flertal restauranger och cateringföretag. I Stockholm arbetade Stefan bland annat på stjärnkrogen Ulriksdals Wärdshus. Han drev också under några år en liten herrgård tillsammans med sin fru. Stefan har även arbetat som matansvarig för TV4:s matprogram "Köket" och varit med under inspelningen av ca: 300 program.

 

Magnus utbildade sig till kock 1997 och började som praktikant på Kumla Herrgård som då drevs av Stefan med fru. Magnus arbetade efter sin utbildning på olika restauranger i Säter- och Borlängeområdet,

Ulfshyttans Herrgård, Garpenbergs Herrgård och sedan på Golfkrogen i Säter. Där korsades Magnus och Stefans vägar åter igen och nu bestämde de sig för att satsa helhjärtat på ett samarbete.

Idén om Gåfood växte fram. I dag är visionen genomförd och med förenade krafter driver de nu

Gåfood - den goda omtanken.

 

I dag levererar Gåfood mat i stora delar av Dalarna och förhoppningen är att vi ska utvecklas och kunna serva hela landskapet med matlådor, sallader, mackor och smörgåstårtor.

 

Ät gott - Prova Gåfood!