Meny vecka 20
 Artnr:
* Pasta med räkor smaksatt med citron och chili.  348
* Färsbiff med bacon och timjanstekta rotfrukter.   2303
* Tandorikryddad kyckling med gult ris.  2309
* Stekt falukorv med senapssås och kokt potatis.   2338
* Stekt fiskfilé med rödlök-och gräslökssås och kokt potatis.   354
* Köttbullar med gräddsås och kokt potatis samt lingonsylt.   202
* Pasta med skink-och krämig sweetchilisås.   2226
* Bruna bönor med stekt rimmat fläsk och kokt potatis.   287
* Ugnstekt falukorv med tomat och ost samt potatismos.   263
* Kokt nötkött i dillsås med kokt potatis.  2255
 


 

 Meny vecka 21
 Artnr:
* Pasta med räkor smaksatt med citron och chili.  348
* Färsbiff med bacon och timjanstekta rotfrukter.   2303
* Tandorikryddad kyckling med gult ris.  2309
* Stekt falukorv med senapssås och kokt potatis.   2338
* Stekt fiskfilé med rödlök-och gräslökssås och kokt potatis.   354
* Pannbiff med skirat smör, potatismos och lingonsylt.   292
* Kycklinggryta med gul curry och ris.   290
* Krämig svamp-och fläsköttsgryta med kokt potatis.   2136
* Korvstroganoff med tomat, lök och ris.   258
* Pasta med skinka-och ädelostsås.  2282