Meny vecka  05

* Färsbiff smaksatt med bacon serverad med rosépepparsås.

 2303
* Honung och sesamstekt kycklingfilé med jasminris. 221
* Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis. 287
* Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt. 2049
* Pasta med skinka, zucchini och krämig sweet chilisås. 2226
* Kryddig färsbiff med persiljesmör och ugnsrostad potatis. 2245
* Skinkgratinerad broccoli och blomkål med kokt potatis. 2188
* Stekt kycklingbröst med purjolök och bacon samt potatismos. 2299
* Dillkött av nötkött med kokt potatis. 2255
* Stekt fiskfilé med räkmajonnäs och kokt potatis. 342
 
Meny vecka 06
* Pasta med het färssås smaksatt med bacon och tomat. 2145
* Pannbiff med ost och pepparrot, gräddsås och kokt potatis. 2117
* Falukorvsgryta med dill och pepparrot samt kokt potatis. 284
* Chicken a´la King med champinjoner och paprika. 2017
* Kokt fiskfilé med ägg-och persiljesås samt kokt potatis. 327
* Kryddig färsbiff med persiljesmör och ugnsrostad potatis. 2245
* Skinkgratinerad broccoli och blomkål med kokt potatis. 2188
* Stekt kycklingbröst med purjolök och bacon samt potatismos. 2299
* Dillkött av nötkött med kokt potatis. 2255
* Stekt fiskfilé med räkmajonnäs och kokt potatis. 342