Meny vecka 35
* Chicken a´la King med champinjoner och paprika. 2017
* Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis. 287
* Pasta med skink-och ostsås.  2033
* Pannbiff med skinka och parmesan samt soltorkad tomatsås. 2291
* Skånks kalops med rödbetor och kokt potatis. 201
* Stekt sejfilé med räkmajonnäs och kokt potatis. 342
* Krämig kycklinggryta smaksatt med pesto och ris. 2096
* Spaghetti Carbonara a´la Gåfood. 2056
* Färsbiff smaksatt med bbq-sås serverad med aioli och ugnspotatis. 2191
* Strimlat fläskkött med röd curry, kokosmjölk och ris.2319
 
 
Meny vecka 36
* Fetaostfylld färsbiff med örtgräddsås och ugnspotatis.  2326
* Pastagratäng med färsås, mozzarella och parmesan. 2332
* Pasta med ostsås, kyckling och grönsaker. 2323
* Kokt nötkött i pepparrotssås med kokt potatis. 2094
* Korvstroganoff med tomat, lök och ris. 258
* Stekt sejfilé med räkmajonnäs och kokt potatis. 342
* Krämig kycklinggryta smaksatt med pesto och ris. 2096
* Spaghetti Carbonara a´la Gåfood. 2056
* Färsbiff smaksatt med bbq-sås serverad med aioli och ugnspotatis. 2191
* Strimlat fläskkött med röd curry, kokosmjölk och ris. 2319