Meny vecka 37
Artnr:

* Färsbiff smaksatt med bacon serverad med rosépepparsås.

  2303
* Honung och sesemstekt kycklingfilé med jasminris.   221
* Stekt lunchkorv med gratinerad blomkål och kokt potatis.  2305
* Pasta med skinka, zucchini och krämig sweetchilisås.  2226
* Kokt nötkött i pepparrotssås med kokt potatis.  2094
* Kryddig färsbiff med persiljesmör och ugnsrostad potatis.  2245
* Pasta med hetfärsås smaksatt med bacon och tomat.  2145

* Kycklingbröst med parmesan- och timjansås samt rostad morot.

  2307

* Falukorvsgryta med dill och pepparrot samt kokt potatis.

  284
* Stekt fiskfilé med räkmajonnäs och kokt potatis.  342
 Meny vecka 38
 Artnr:
* Tandorikryddad kycklingfilé med gult ris.   2309
* Hemlagad kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt.   205
* Dillkött av nötkött med kokt potatis.   2255
* Pasta med krämig sås på kyckling, dragon och fransk senap.   2281
* Kokt fiskfilé med ägg-och persiljesås samt kokt potatis.   327
* Kryddig färsbiff med persiljesmör och ugnsrostad potatis.   2245
* Pasta med hetfärsås smaksatt med bacon och tomat.   2145
* Kycklingbröst med parmesan- och timjansås samt rostad morot.   2307
* Falukorvsgryta med dill och pepparrot samt kokt potatis.   284
* Stekt fiskfilé med räkmajonnäs och kokt potatis. 342