Meny vecka 47
* Tandori-kryddad kycklingfilé med gult ris. 2309
* Hemlagad kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt. 205
* Dillkött av nötkött med kokt potatis. 2255
* Pasta med krämig sås på kyckling, dragon och fransk senap. 2281
* Kokt fiskfilé med ägg-och persiljesås samt kokt potatis. 327
* Hemlagad färsbiff med skirat smör och potatismos. 292
* Spaghetti Carbonara a´la Gåfood. 2056
* Stekt fiskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis. 334
* Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis. 276
* Pasta med kyckling och ajvar reilishsås. 2258
 
 
Meny vecka 48
* Hemlagad pannbiff med löksky och kokt potatis. 206
* Gåfoods fiskgratäng smaksatt med tomat och pesto. 394
* Hemlagat rotmos med fläskkorv och senap. 274
* Kyckling med ostronsås, grönsaker och jasminris. 2290
* Vegetarisk skördepasta med lagrad hårdost. 436
* Hemlagad färsbiff med skirat smör och potatismos. 292
* Spaghetti Carbonara a´la Gåfood. 2056
* Stekt fiskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis. 334
* Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis. 276
* Pasta med kyckling och ajvar reilishsås. 2258