Meny vecka 04 | |
* Stekt fiskfilé med räkmajonnäs och kokt potatis. | 342 |
* Biff a´la Lindström med skysås och kokt potatis. | 216 |
* Spaghetti Carbonara a´la Gåfood. | 2056 |
* Ungersk gulasch på fläskkött serverad med ris. | 239 |
* Stekt kyckling med rotfrukter, dillsås och kokt potatis. | 2133 |
* Hemlagad pannbiff med potatismos och skirat smör. | 292 |
* Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis. | 201 |
* Kyckling flygande Jacob med banan och jordnötter. | 282 |
* Pastagratäng med köttfärs och tomat. | 2332 |
* Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis. | 276 |
Meny vecka 05 | |
* Stekt fiskfilé med räkmajonnäs och kokt potatis. | 342 |
* Biff a´la Lindström med skysås och kokt potatis. | 216 |
* Spaghetti Carbonara a´la Gåfood. | 2056 |
* Ungersk gulasch på fläskkött serverad med ris. | 239 |
* Kyckling i dillsås med rotfrukter och kokt potatis. | 2133 |
* Viltkryddad färsbiff med enbärssås och kokt potatis. | 2181 |
* Kycklinggryta med gul curry och ris. | 2090 |
* Kokt nötkött i pepparrotssås samt kokt potatis. | 2094 |
* Korvstroganof med tomat, lök och ris. | 258 |
* Spaghetti med köttfärssås och parmesanost. | 208 |