Meny vecka 30
* Pastagratäng med köttfärs och tomat. 2332
* Stekt fiskfilé med Dansk remouladesås och kokt potatis. 316
* Pasta med krämig sås på kyckling, chili och vitlök. 2340
* Färsbiff Chorizo med kryddsmör och ugnsrostad potatis. 2123
* Biff Lindström med skysås och kokt potatis. 216
* Pannbiff med skirat smör, potatismos och lingonsylt. 292
* Kycklinggryta med gul curry och ris. 2090
* Krämig svamp-och fläskköttsgryta med kokt potatis. 2136
* Korvstroganoff med tomat, lök och ris. 258
* Pasta med skinka-och ädelostsås.2282
Meny vecka 31
* Pastagratäng med köttfärs och tomat. 2332
* Stekt fiskfilé med Dansk remouladesås och kokt potatis. 316
* Pasta med krämig sås på kyckling, chili och vitlök. 2340
* Krämig kycklinggryta med rosépepparsås och ris. 2123
* Biff Lindström med skysås och kokt potatis. 216
* Kyckling flygande Jacob med banan och jordnötter. 282
* Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis. 201
* Köttfärsbiff med bacon, timjanstekta rotfrukter och potatis. 2303
* Stekt lunchkorv med potatismos och gurkmajonnäs. 2283
* Pasta med lax-och dillsås. 314