Meny vecka 20
* Fetaostfylld färsbiff med örtgräddsås och ugnspotatis.  2326
* Kokt fiskfilé med dill-och räksås samt kokt potatis. 382
* Pasta med ostsås, kyckling och grönsaker. 2323
* Kokt nötkött i pepparrotssås med kokt potatis. 2094
* Ugns falukorv med skånsksenapssås, lök och potatismos. 2324
* Biff a´la Lindström med skysås och kokt potatis. 216
* Krämig kycklinggryta smaksatt med pesto och ris. 2096
* Stekt lunchkorv med gratinerad blomkål och persiljepotatis. 2305
* Pasta med skinka, zucchini och krämig sweet chilisås. 2226
* Strimlat fläskkött med röd curry, kokosmjölk och ris.2319
 
 
Meny vecka 21
* Fetaostfylld färsbiff med örtgräddsås och ugnspotatis.  2326
* Kokt fiskfilé med dill-och räksås samt kokt potatis. 382
* Pasta med ostsås, kyckling och grönsaker. 2323
* Kokt nötkött i pepparrotssås med kokt potatis. 2094
* Ugns falukorv med skånsksenapssås, lök och potatismos. 2324
* Hemlagad kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt. 205
* Stekt fiskfilé med dansk remouladesås och kokt potatis. 316
* Pasta med örter, citron och svamp. 413
* Kycklinggryta med bacon, soltorkad tomat, zuccini och ris.  2325
* Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis. 287