Meny vecka 28
* Fetaostfylld färsbiff med örtgräddsås och ugnspotatis.  2326
* Pastagratäng med färsås, mozzarella och parmesan. 2332
* Pasta med ostsås, kyckling och grönsaker. 2323
* Kokt nötkött i pepparrotssås med kokt potatis. 2094
* Korvstroganoff med tomat, lök och ris. 258
* Stekt sejfilé med räkmajonnäs och kokt potatis. 342
* Krämig kycklinggryta smaksatt med pesto och ris. 2096
* Spaghetti Carbonara a´la Gåfood. 2056
* Färsbiff smaksatt med bbq-sås serverad med aioli och ugnspotatis. 2191
* Strimlat fläskkött med röd curry, kokosmjölk och ris.2319
 
 
Meny vecka 29
* Fetaostfylld färsbiff med örtgräddsås och ugnspotatis.  2326
* Pastagratäng med färsås, mozzarella och parmesan. 2332
* Pasta med ostsås, kyckling och grönsaker. 2323
* Kokt nötkött i pepparrotssås med kokt potatis. 2094
* Korvstroganoff med tomat, lök och ris. 258
* Kyckling flygande Jacob med banan och jordnötter. 282
* Stekt fiskfilé med dansk remouladesås och kokt potatis. 316
* Pasta med örter, citron och svamp. 413
* Kycklinggryta med bacon, soltorkad tomat, zuccini och ris.  2325
* Hemlagad pannbiff med löksky och kokt potatis. 206