Meny vecka 21
* Hemlagad färsbiff med ost och pepparrot samt gräddsås. 2
* Pasta med kyckling samt krämig vitlök- och persiljesås. 2
* Ugnstekt falukorv med tomat och ost samt potatismos. 2
* Krämig kycklinggryta med rosépeppar och ris. 2
* Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis. 2
* Klimatsmart färsbiff med ostsås och ugnsrostad potatis. 2
* Stekt sejfilé med dansk remouladesås och kokt potatis. 3
* Kyckling flygande Jacob med jordnötter och banan. 2
* Isterband med stuvad potatis och rödbetor. 2
* Pasta med skinka och ädelostsås. 2
 
 
Meny vecka 22
* Kryddig färsbiff med persiljesmör och ugnspotatis. 2
* Kyckling med sötsursås, bambuskott och jasminris. 2
* Pasta med krämig färssås smaksatt med sambal och curry. 2
* Äppelstekt falukorv med potatismos. 2
* Fläskköttsgryta med champinjoner och kokt potatis. 2
*  Klimatsmart färsbiff med ostsås och ugnsrostad potatis.2
* Stekt sejfilé med dansk remouladesås och kokt potatis. 3
* Kyckling flygande Jacob med jordnötter och banan.8
* Isterband med stuvad potatis och rödbetor.2
* Pasta med skinka och ädelostsås.2