Meny vecka 34 | |
Artnr: | |
* Stekt fiskfie med rödlök-och gräslöksås och kokt potatis. | 354 |
* Köttbullar med gräddsås, kokt potatis och gräddsås. | 202 |
* Krämig kycklinggryta med rosépepparsås och ris. | 2321 |
* Pasta med krämig bacon-och chorizosås. | 2318 |
* Pasta med het färsås smaksattmed chipotle och bacon. | 2145 |
* Ugnstekt falukorv med tomat och ost samt potatismos. | 263 |
* Pasta med ost-och skinksås. | 2033 |
* Kycklinggryta med gul curry och jasminris. | 2090 |
* Kokt fiskfilé med ägg-och persiljesås samt kokt potatis. | 327 |
* Butterchicken i rödsås med basmatiris(kycklinggryta) | 2356 |
* | |
Meny vecka 35 | |
Artnr: | |
* Hemlagad pannbiff med skirat smör, lingonsylt och potatismos. | 292 |
* Pasta Carbonara a´la Gåfood. | 2056 |
* Het kycklinggryta med paprika och lök serverad med ris. | 2354 |
* Kokt nötkött i dillsås med kokt potatis. | 2255 |
* Småländska isterband med stuvad potatis och rödbetor. | 2041 |
* Ugnstekt falukorv med tomat och ost samt potatismos. | 263 |
* Pasta med ost-och skinksås. | 2033 |
* Kycklinggryta med gul curry och jasminris. | 2090 |
* Kokt fiskfilé med ägg-och persiljesås samt kokt potatis | 327 |
* Butterchicken i rödsås med basmatiris(kycklinggryta) | 2356 |