Meny vecka  39

* Tandori-kryddad kycklingfilé med gult ris.

 2309
* Hemlagad kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt.  205
* Dillkött av nötkött med kokt potatis.  2255
* Pasta med krämig sås på kyckling, dragon och fransk senap.  2281
* Kokt fiskfilé med ägg-och persiljesås samt kokt potatis.  327
 
* Hemlagad färsbiff med skirat smör och potatismos.  292
* Spaghetti Carbonara a´la Gåfood.  2056
* Stekt fiskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis.  334
* Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis.  276
* Pasta med kyckling och ajvar reilishsås.  2258
 
Meny vecka 40
* Pannbiff med ost & pepparrot, gräddsås och kokt potatis. 2117
* Gåfoods fiskgratäng smaksatt med tomat och pesto. 394
* Ugnstekt falukorv med tomat och ost samt potatismos. 263
* Kyckling med ostronsås, grönsaker och jasminris. 2290
* Pasta med champinjoner och rökt skinka. 2034
* Hemlagad färsbiff med skirat smör och potatismos. 292
* Spaghetti Carbonara a´la Gåfood. 2056
* Stekt fiskfilé med dillmajonnäs och kokt potatis. 334
* Stekt rimmat fläsk med löksås och kokt potatis. 276
* Pasta med kyckling och ajvar reilishsås. 2258