Meny vecka 20 | |
Artnr: | |
* Pasta med räkor smaksatt med citron och chili. | 348 |
* Färsbiff med bacon och timjanstekta rotfrukter. | 2303 |
* Tandorikryddad kyckling med gult ris. | 2309 |
* Stekt falukorv med senapssås och kokt potatis. | 2338 |
* Stekt fiskfilé med rödlök-och gräslökssås och kokt potatis. | 354 |
* Köttbullar med gräddsås och kokt potatis samt lingonsylt. | 202 |
* Pasta med skink-och krämig sweetchilisås. | 2226 |
* Bruna bönor med stekt rimmat fläsk och kokt potatis. | 287 |
* Ugnstekt falukorv med tomat och ost samt potatismos. | 263 |
* Kokt nötkött i dillsås med kokt potatis. | 2255 |
Meny vecka 21 | |
Artnr: | |
* Pasta med räkor smaksatt med citron och chili. | 348 |
* Färsbiff med bacon och timjanstekta rotfrukter. | 2303 |
* Tandorikryddad kyckling med gult ris. | 2309 |
* Stekt falukorv med senapssås och kokt potatis. | 2338 |
* Stekt fiskfilé med rödlök-och gräslökssås och kokt potatis. | 354 |
* Pannbiff med skirat smör, potatismos och lingonsylt. | 292 |
* Kycklinggryta med gul curry och ris. | 290 |
* Krämig svamp-och fläsköttsgryta med kokt potatis. | 2136 |
* Korvstroganoff med tomat, lök och ris. | 258 |
* Pasta med skinka-och ädelostsås. | 2282 |